Odmor

Pronađite svoj savršeni odmor uz more

ApartmaniVilla
Villa Bambi

Villa Bambi

Villa Bambi smještena je u parku prirode Učka s prekrasnim panoramskim pogledom na more.Villa Bambi nudi mir, tišinu i opuštanje u prirodi. Smještaj sa tri spavaće sobe i četiri kupaonice u prizemlju. Udaljen od Mošćeničke Drage 6 km a od Opatije 17 km.

Villa

Uživajte u odmoru

Bazen, sauna i jacuzzii nude potpuno opuštanje daleko od gradske gužve. Sa velikom okućnicom i prostranim vrtom. Parkiralište je dostupno na licu mjesta i privatno. Pušenje je dopušteno. Kućni ljubimci dopušteni su na zahtjev. Tulumi nisu dopušteni.

Uživajte u odmoru

Enjoy your vacation

The pool, sauna, and jacuzzi offer total relaxation far away from busy cities. With a large outdoor area and spacious garden. Parking is available on the spot and private. Smoking is allowed, pets are allowed per request. Parties are not allowed. The Villa is located 6km (3 miles) from Mošćenička Draga and 17km (10 miles) from Opatija.

Enjoy your vacation
Apartmani blizu plaže

Apartmani blizu plaže

Apartmani Rubinić nalaze se u Mošćeničkoj Dragi udaljeni 200 m od mora. Kuća je na mirnoj lokaciji i ima 3 apartmana sa natkrivenim parkingom. Svaki apartman ima dvije spavaće sobe.U vrtu se nalazi kamin i klupe za sjediti. Apartmani su Idealni za obitelj sa djecom.

Pogledajte apartmane

Rezervirajte putem Booking.com

Izaberite između tri različita apartmana u Mošćeničkoj Dragi ili Villi na Kalcu i rezervirajte putem Booking.com stranice.

Rezervirajte na Booking.com
Rezervirajte putem Booking.com

Zanima vas termin ili dodatne informacije?

Kontakt:

zeljko.rubinic@ri,t-com.hr

zeljko.rubinic@gmail.com

Tel: 00385 (0)51737716

Pošalite email